طراحی دکوراسیون داخلی مطب پزشکان

طراحی دکوراسیون مطب پزشک به عنوان یک پروژه مهم در زمینه طراحی داخلی، توجه بسیاری از طراحان داخلی و متخصصان دکوراسیون را به خود جلب کرده است. از آنجایی که افراد مختلف با بیماری ها و شرایط متفاوت به مطب پزشکان مراجعه می کنند. طراحی دکوراسیون داخلی این مکان حائز اهمیت است. با توجه به آنکه اکثر مردم برای رفع بیماری های خود به مطب ها مراجعه می کنند، ساخت و ایجاد محیطی شاداب و دلپذیر حس سلامتی و طراوت را به بیماران ارائه می دهد.

در طراحی دکوراسیون مطب، لازم است به جنبه های مختلفی از جمله انتخاب مبلمان و وسایل، ایجاد محیط کاملاً سالم و تمیز و مواردی از این قبیل توجه شود. با توجه به هدف عمومی این محیط، طراحی کاملاً کاربردی و اصیل همان چیزی است که در جلب اعتماد و ایجاد احساس آرامش در بیماران نقش دارد. استفاده از رنگ های آرام، شیشه و نورپردازی مناسب و فضاسازی در مطب باعث ایجاد یک محیط کامل، از نظر کارایی و عملکرد می شود.

در طراحی دکوراسیون مطب دوبلکس به چه نکاتی باید توجه کنیم؟

طراحی دکوراسیون مطب دوبلکس

طراحی دکوراسیون مطب به صورت دوبلکس می تواند محیط لوکس و زیبایی را در معرض دید بیماران و همراهان آن ها قرار بدهد. برای طراحی این نوع فضاها، می توان به موارد زیر توجه کرد:

یکی از این موارد اندازه گیری دقیق فضای داخلی و توجه به نیازهای بیماران و کارکنان است. پیش از هرگونه اقدامی باید فضای مورد نظر توسط متخصصین اندازه گیری شود. اگر محیط شما دارای سقف بلند است. ساخت پله دوبلکس در زیباسازی محیط نقش زیادی خواهد داشت.

در این مرحله طراحی پله دوبلکس توسط طراحان داخلی آغاز می شود. انتخاب و طراحی پله برای دسترسی به طبقه دوم، می تواند الهام گرفته از پروژه های طراحی داخلی بین المللی باشد که در ابتدای محل ورودی، قرار گرفته است.

هماهنگی رنگ ورق ها و پوشش های دیواری را فراموش نکنید. انتخاب رنگ پوشش های دیواری ورق های داخلی و خارجی با هم، برای ایجاد یک هماهنگی در کل بخش های مختلف، بسیار مهم است.  همچنین استفاده از نورپردازی صحیح همان چیزی است که سبب ایجاد آرامش در مطب خواهد شد. از آنجایی که ساخت مطب به صورت دوبلکس به اندازه کافی از نور طبیعی برخوردار نیست، انتخاب نورپردازی مناسب برای ایجاد یک محیط خوشایند و دلپذیر جهت درمان بیماران ضروری است.  استفاده از تکنیک های مختلف طراحی دکوراسیون داخلی به منظور بهره برداری از فضای کوچک نیز، در اینجا بسیار مهم است.

طراحی داخلی دکوراسیون، عامل جلب اعتماد و آرامش بیماران

دکوراسیون داخلی مطب پزشک به نوعی می تواند نقشی کلیدی در استفاده از خدمات پزشکی با کیفیت ایفا کند. برای طراحی یک محیط دارای احساس آرامش و راحتی، لازم است اقدامات زیر را انجام دهید:

  1. اولویت بندی بیمارین: اگر بیمارانی دارید که نمی توانند از پله بالا بروند بهتر است فضای درمان این افراد در طبقه پایین باشد. اولویت بندی بیماران باید با توجه به شرایط بالینی آن ها انجام شود. به طور مثال بهتر است محل استراحت پرسنل و کارکنان مطب جهت راحتی آن ها در طبقه بالا قرار گیرد.
  2. نورپردازی: نورپردازی مناسب، محیط امن و آسوده ای را برای بیماران در مطب پزشک بوجود می آورد. بهتر است در این مکان ها از نور های خنثی و ملایم استفاده شود تا بیمار را از هر گونه استرسی دور کند.
  3. استفاده از رنگ مناسب : رنگ نیز یکی از عواملی است که می‌تواند تأثیر گذار بر روان بیمار باشد. استفاده از رنگ‌های آرامش‌بخش مانند سبز و آبی سبب ایجاد احساس راحتی و آرامش در بیماران می‌شود.
  4. استفاده از گلدان در راه پله: استفاده از وسایل تزئینی مانند گلدان و قاب عکس های آرامش بخش و نشاط آور یا جملات انگیزشی علاوه بر افزایش زیبایی محیط، فضای متفاوتی را به وجود می آورد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و استعلام قیمت ساخت پله دوبلکس اصفهان می توانید با شماره تماس 09122782788 در ارتباط باشید. پله پیچ اصفهان ارائه دهنده و سازنده انواع پله پیچ فلزی، چوبی، بتنی و شیشه ای و… با کیفیت بالا و نازل ترین قیمت در استان اصفهان می باشد.

چگونه با سرمایه کم و تغییرات کوچک، محیط داخلی مطب را بهبود دهیم؟

بهبود فضای مطب با هزینه کم

برای بهبود محیط داخلی مطب با سرمایه کم و تغییرات کوچک، می توانید از راه های زیر استفاده کنید:

۱. استفاده از رنگ های متنوع: استفاده از رنگ های تازه و روشن در دیوار ها و مبلمان می تواند به شکل قابل توجهی به تغییرات کوچک و مثبت محیط داخلی کمک کند. یک رنگ روشن به اتاق عمل، اتاق انتظار یا اتاق کار پزشک عمیق ترین اثر روان شناسی را دارد، اما باید از رنگ هایی استفاده کرد که با محیط اصلی مطابقت داشته باشد.

۲. تزیین دیوار: استفاده از پوستر های تزیینی، نمونه های طراحی از داخل کتاب های دکوراسیون داخلی یا یک نقاشی جذاب روی دیوار می تواند به محیط داخلی مطب جذابیت بیشتری بدهد.

۳. استفاده از نور: استفاده از روشنایی مناسب، تأثیر بسیاری بر روی احساس راحتی و آرامش در محیط داخلی دارد. می توانید با تغییر کیفیت نور و محل اجرای نورها، محیط داخلی را به شکل کامل تری در معرض دید قرار دهید.

۴. فرش و لوازم دیگر: جایگزینی یا اضافه کردن فرش ها، پلاک ها، وسایل تزیینی و کمد های جزئی به محیط داخلی نه تنها کسل کننده نیست ، بلکه اجازه می دهد تا فضای جذابی هم داشته باشد.

با استفاده از این روش ها به خوبی می توانید محیط داخلی مطب خود را به شکل قابل ملاحظه ای تغییر دهید و جذابیت محیط کار خود را افزایش دهید.

بیشتر بخوانید: تاثیر رنگ ها در طراحی داخلی رستوران 

نتیجه گیری در رابطه با طراحی داخلی دکوراسیون مطب

همانطور که پیش تر اشاره شد دکوراسیون داخلی یک مطب پزشک از اهمیت بسیاری برخوردار است. هنگام طراحی دکوراسیون داخلی باید نیازهای بیماران اولویت داده شود تا یک محیط آرام و راحت جهت برطرف سازی نیاز بیماران ایجاد شود. نورپردازی مناسب از عوامل مهم در ایجاد شادی و روحیه بیماران است و باید روشنایی معقولی نه بیش از حد و نه کمتر از حد در محیط فراهم شود. سادگی چیدمان به آسودگی خاطر مراجعه کنندگان در محیط مطب کمک می کند.

ساخت فضایی روشن و شفاف، استفاده از پوشش تزیینی گلها، صداهای آرامش‌بخش و استفاده از رنگ‌های خنثی و مناسب با روحیه بیماران بشدت در تغییر احساس درونی آن ها موثر است.

در نهایت، جهت طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی مطب باید به خوبی و با دقت ، تمام جزئیات کاری و پیشنهادات بیماران در نظر گرفته شود تا یک محیط راحت و آرام برای بیماران فراهم کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *